Žurnalistas primena, kad Vokietija privalo laimėti bent dvejas iš trejų antrojo etapo rungtynių, kad galėtų tęsti kovą dėl bilieto į olimpinę atranką. Pastebima, kad bent jau turkai vokiečiams yra įveikiami.

„Įveikiami yra visi. Tačiau didžiausia favoritė man yra Ispanija, ypač savo gretose turėdama Serge'ą Ibaką (Ispanijoje natūralizuotą afrikietį, žaidžiantį NBA). O Lietuva – namuose sunkiai įveikiama“, – dienraščiui sakė krepšininkas.

D. Nowitzki patikino, kad, pavykus patekti į šešetuką, jis žais už šalies rinktinę atrankos į olimpines žaidynes varžybose: „Būtinai. Jei pateksime tarp pirmųjų šešių komandų, olimpiada bus mūsų tikslas. Tačiau iki to dar ilgas kelias – Ispanija, Turkija ir Lietuva yra kieti riešutėliai.“

Paklaustas, ar nesėkmės atveju reikštų, kad 33-ejų D. Nowitzki Lietuvoje galbūt paskutinį sykį apsivilks Vokietijos nacionalinės rinktinės marškinėlius, komandos lyderis nepasakė tvirto atsakymo, bet leido suprasti, kad tai yra realu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją