Kokios čempionato dalyvių komandų sudėtys? Kokiose arenose žais Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė? Koks varžybų tvarkaraštis? Tai tik dalis svarbios informacijos, kuria DELFI dalijasi su savo skaitytojais.

Čempionatui skirtoje rubrikoje - išskirtinė galimybė sekti įvykius ir rezultatus gyvai, nes čia pateikiami varžybų rezultatai realiu laiku, žaidėjų informacija, išsamios statistikos, sirgaliaus dienoraštis, komandų palyginimas ir daug kitų aktualių faktų, įdomybių, straipsnių kasdien.

DELFI mobiliosios versijos naudotojai taip pat galės sekti įvykius ir rezultatus realiu laiku įsijungę išmaniuosius telefonus ir planšetes.

„DELFI kolektyvas kartu su visa Lietuva seks ir stebės įvykius Slovėnijoje. Esame pagrindinis naujienų portalas Lietuvoje, todėl galime akredituoti ir siųsti į čempionatą galingą žurnalistų desantą, kuris ne tik profesionaliai nušvies svarbiausius čempionato įvykius, bet ir padės geriau pajusti čempionato atmosferą Lietuvoje esantiems rinktinės sirgaliams. Daug investavome ir į čempionato statistikos pateikimo realiu laiku instrumentus. Neabejojame, kad DELFI skaitytojai įvertins ir visą čempionato laikotarpį aktyviai naudosis sukurtomis galimybėmis ne tik kompiuteriuose, bet ir išmaniuosiuose įrenginiuose. – teigia DELFI direktorius Aleksandras Česnavičius.

Delfi komana: Mindaugas, Martynas, Robertas ir Šarūnas

Dar daugiau, profesionali DELFI žurnalistų komanda jau dirba Slovėnijoje ir rengia specialias medžiagas, skirtas šiam sporto įvykiui. Skaitytojų laukia fotoreportažai, video siužetai, išskirtiniai interviu ir kita, kas lieka už kadro, bet domina kiekvieną krepšinio mylėtoją.

DELFI čempionato rubrikoje taip pat vyks konkursai ypatingiems vienetiniams prizams su krepšinio autoritetų autografais laimėti.

Tikimės, kad kartu su DELFI palaikysite Lietuvos krepšinio rinktinę ir pozityviomis emocijomis prisidėsite prie pergalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)