Savo kapitono vedama Portugalijos rinktinė sekmadienį 2:1 nugalėjo Nyderlandų futbolininkus ir iškopė į Senojo žemyno pirmenybių ketvirtfinalį. Nors olandai pirmavo po Rafaelio van der Vaarto įvarčio, du tikslūs C. Ronaldo smūgiai viską apvertė aukštyn kojomis ir išsiuntė Nyderlandus namo taip ir nepelnius taškų.

„Nusipelnėme vietos ketvirtfinalyje, nes visada tuo tikėjome, – puolėjo žodžius cituoja espnfc.com. – Mūsų komanda šį vakarą buvo nuostabi. Sveikinti reikėtų visus“.

Ketvirtfinalyje ketvirtadienį Portugalijos rinktinė Varšuvos nacionaliniame stadione susitiks su Čekijos futbolininkais.

„Žiūrime pirmyn rungtynės po rungtynių. Mūsų tikslas buvo patekti į kitą etapą. Jį įgyvendinome ir dabar viskas yra įmanoma. Bus labai sunkios rungtynės su čekais ir abi komandos turės vienodus šansus nugalėti“, – kalbėjo C. Ronaldo.

„Dar kartą parodėme, kokia vieninga komanda esame, – C. Ronaldo antrino Portugalijos komandos saugas Miguelis Veloso. – Čempionate buvo nelengva startuoti nesėkme. Mūsų paslaptis – gera gynyba ir kuklumas“.

Panašiai kalbėjo ir Portugalijos rinktinės strategas Paulo Bento.

„Didžiuojuosi, kad pasiekėme tikslą visa komanda. Esu labai patenkintas tuo, kaip patekome į ketvirtfinalį. Šiandien galime kalbėti apie kokybę, nes sužaidėme geriausias rungtynes turnyre iki šiol“, – džiaugėsi treneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)