„Bus labai sunkios rungtynės, lietuviai labai gerai ginasi, tikiuosi artimos kovos, jie labai gerai kovos po krepšiu, gerai atsikovos kamuolius puolime, bet pabandysime prieš juos laimėti“, – sakė T. Satoransky.


Čekų rinktinės įžaidėjas negailėjo gerų žodžių Mantui Kalniečiui: „Jis labai energingas žaidėjas, prisimenu, kaip jis žaidė už savo nacionalinę komandą ir Krasnodare, jis labai gerai atlieka rezultatyvius perdavimus, žaidžia daug minučių, gerai ginasi. Vienas iš svarbiausių dalykų bus sustabdyti jį ir lietuvių aukštaūgius.“

Krepšininkas teigė nenustebęs Lietuvos ir Estijos dvikovos rezultatu: „Mačiau pirmąją rungtynių pusę. Šiame čempionate taip nutinka, kad visi gali nugalėti visus, prieš rungtynes to negali žinoti. Mes turime galimybę prieš rungtynes. Nebuvau nustebintas rezultatu, Ukraina irgi puikiai kovėsi prieš Lietuvą. Labai gerbiu lietuvių krepšinį, bet nemanau, kad jie yra labai stiprūs, kaip anksčiau.“

Paklaustas, ar Lietuva vis dar išlieka rungtynių favorite po pralaimėjimo Belgijai ir sunkios kovos prieš estų krepšininkus, čekas atsakė, kad vis dėlto – taip.

„Manau, kad jie yra favoritai, nes tai svarbi šalis krepšinyje, jie turi labai gerus žaidėjus, mes tai gerbiame, bet kausimės be baimės ir pabandysime laimėti, nes tuomet būsime pirmi grupėje. Tai didelė motyvacija mums“, – kalbėjo T. Satoransky.

Lietuvą laiko favorite

Prieš artėjančią dvikovą Čekijos rinktinės lyderis Janas Vesely DELFI teigė, kad, nepaisant visų sunkumų, Lietuva vis dar yra mačo favoritė.

„Laukia labai sunkios rungtynės, žiūrėjau vakarykštes lietuvių rungtynes prieš Latviją, sunku pasakyti, Europos čempionate visi oponentai yra sunkūs. Be to, lietuviai nebuvo visos sudėties, nežaidė J. Valančiūnas, kuris yra labai svarbus žaidėjas“, – J. Vesely.

Paklaustas, ar lietuviai išlieka mačo favoritais po pralaimėjimo Belgijai ir sunkios kovos prieš Estiją, krepšininkas teigė, kad taip:

„Jie vis tiek išlieka favoritai, ne tik šių rungtynių, bet ir visos grupės. Tai yra geriausia grupės komanda.“


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)