„Kai tik tapo aišku, kurios komandos patenka į antrą čempionato etapą, pradėjome ieškoti būdų kaip sirgaliai galėtų įsigyti papildomų bilietų. Kadangi kai kurios komandos nepateko į antrą čempionato etapą, atsirado galimybė iš šių komandų perpirkti bilietus ir grąžinti juos į prekybą“, - sakė „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Špokas.

Trečiadeinį, rugsėjo 7 d., Lietuvos krepšininkai stos į kovą su Serbijos rinktine, rugsėjo 9 d. laukia mūsiškių mačas su Prancūzijos krepšininkais, o rugsėjo 11 d. Lietuva rungsis su Vokietijos rinktine. Į kiekvienas Lietuvos rinktinės varžybas krepšinio fabams siūloma įsigyti po kelis šimtus bilietų.

„Be papildomų bilietų į dienos varžybas Vilniuje, kuomet vyks Lietuvos rinktinės mačai, krepšinio sirgaliams siūlome įsigyti ir bilietų į Vilniuje vyksiančias „EuroBasket 2011“ varžybas, kuriose nežais mūsų šalies rinktinė“, - sakė M. Špokas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją