Rungtynių pabaigoje į aikštę pateko didelis Šveicarijos rinktinės gerbėjų balionas. Tiesa, į brazilų baudos aikštelę patekęs pašalinis objektas ten neužsibuvo.

Greitai su balionu susidorojo Brazilijos nacionalinės komandos vartų sargas Alissonas Beckeris, kuris negailestingai susprogdino raudoną šveicarų atributą koja.

Šis rungtynių epizodas ypatingai pralinksmino Lorisui Kariusui pamainos besidairančio „Liverpool“ klubo gerbėjus. Pasak pranešimų, anglai aktyviai vilioja A. Beckerį iš „AS Roma“ į savo gretas.

Juokaujama, kad užmindamas ant „Liverpool“ primenančios raudonos spalvos baliono brazilas patvirtino apie persikėlimą į šią ekipą.

Be to, balionai „Liverpool“ sirgaliams sukelia nemalonių prisiminimų apie 2009 metais į šio klubo vartus įmuštą vieną keisčiausių įvarčių futbolo istorijoje.

Tuomet į „Liverpool“ baudos aikštelę taip pat buvo įmestas balionas, o „Sunderland“ ekipai rengiant ataką Darreno Bento smūgiuotas kamuolys pataikė būtent į balioną, o nuo jo atšoko į vartus.

Juokaujama, jog A. Beckeris su tokiomis situacijomis susitvarko daug geriau nei tuomet nuo absurdiško įvarčio „raudonųjų“ neišgelbėjęs ispanas Pepe Reina, todėl brazilas turi būti įsigytas kuo greičiau.

Socialiniuose tinkluose besidalinant A. Beckerio ir baliono akistatos momentais brazilas taip pat yra šmaikščiai vadinamas įvairiais gniuždančiais veikėjais, kaip mama ar gyvenimas.

Spėjama, jog A. Beckerio vertė šiuo metu siekia apie 60 mln. eurų. 25-erių atleto paslaugomis domisi ne tik „Liverpool“, bet ir Madrido „Real“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)