21-erių metų lietuvis antrame rate ketvirtadienį surėmė pirštines su dvejais metais vyresniu uzbeku Šachramu Gijasovu ir pralaimėjo varžovui rezultatu 0:3.


„Pyktis labai didelis. Kai visi sako, kad atidavė 100 proc. jėgų – aš padariau daugiau. Man skaudu, kad aš tiek darbo idėjau, tiek jėgų įdėjau, o likau su žemėmis sumaišytas. Kas turi daugiau pinigų, tas galbūt ir laimi“, - teigė E. Stanionis.

Europos čempionas neslėpė, kad po tokių teisėjų sprendimų nusvyra rankos ir sukirba mintis apie pasitraukimą iš bokso.

„Būna tokių minčių, bet kas iš to – aš myliu šį sportą. Dar jaunas esu, norėčiau ir Tokijo žaidynėse sudalyvauti, bet dabar noriu pailsėti, metai buvo labai sunkūs, daug kovų. Dabar noriu pailsėti nuo sporto“, - sako E. Stanionis.

Kaunietis neslėpė, kad po dviprasmiškų teisėjų sprendimų net verta diskutuoti, ar boksas apskritai turėtų likti olimpiados programoje.

Gal net būtų gerai, kad kokiem 8 metams išbrauktų iš olimpinių žaidynių – gal pagalvotų. Visi yra paperkami. Negarbinga. Sunku. Einu į kiekvieną kovą ir bijau. Aš nebijojau kovoti, nebijau pralaimėti, bet bijau teisėjų. Man labai daug tokių dalykų buvo. Aš daug nuo to nukentėjęs, tačiau jau pripratau. Žinau, kad nieko nepakeisiu, sprendimo niekas nepakeis“, - sako kaunietis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (156)