Tiksint paskutinėms mačo minutėms susikibo „Nancy“ (Prancūzija) klubo saugas Benjaminas Moukandjo ir „Tottenham Hotspur“ (Anglija) gynėjas Benoit Assou-Ekotto. Komandos draugai apsižodžiavo ir susistumdė, bet peštukus laiku spėjo išskirti netoliese buvęs puolėjas Pierre'as Webo.

Įniršęs B. Assou-Ekotto buvo ir po finalinio švilpuko, todėl nuraminti futbolininką mėgino ryškiausia rinktinės žvaigždė Samuelis Eto'o.


Kliuvo ir Kroatijos atstovams. 40 minutę chuliganišku elgesiu pasižymėjo saugas Alexandre'as Songas, ranka smogęs į nugarą varžovų puolėjui Mario Mandžukičiui. Kamerūnietis buvo išvytas iš aikštės, o mažumoje likusi jo ekipa buvo sutriuškinta oponentų rezultatu 0:4.

Pirmąsias grupės rungtynes Kamerūnas taip pat pralaimėjo Meksikai (0:1), todėl paskutinis mačas su Brazilija afrikiečiams bus tik formalumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)