Iškart po medikų apžiūros, pranešęs, kad traukiasi iš Dakaro, B. Vanagas papasakojo, kas nutiko greičio ruože.

„Vienoje iš vingiuotų vietų pamačiau stovinčią „Audi“. Apvažinėjant ją paskutiniu momentu pastebėjau atsikišusį uolos gabalą, kurį tikėjausi apžergti automobilio viduriu. Visgi jis buvo aukštesnis nei mačiau. Smūgis buvo toks, kad ne iki galo gerai pamenu, kaip iš ten išvažiavome.

Pavažiavus apie kilometrą nustojo veikti priekinė „Black Hawk“ ašis. Sustojome, sumažinome padangose slėgį, užblokavome centrinį bolido diferencialą ir galine varoma ašimi „Hilux'u“ tęsėme greičio ruožą. Iki neutralizacijos dar buvo likę apie 40 km.

Važiuojant pradėjo dvejintis akyse ir lietis vaizdas. Atvykus į neutralizaciją dar pradėjo ir pykinti. Teisėjai pakvietė medikus. Medikai nebeleido startuoti ir iškvietė sraigtasparnį, kuris mane nugabeno į bivake esantį medicinos centrą“, – trečiadienį skelbė lenktynininkas.

Vis dėlto ketvirtadienio ryte lenktynininkas pasidalijo ir vaizdo įrašu iš automobilio vidaus bei pateikė daugiau vaizdų, kaip trečiadienį praėjo komandos diena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)