Šeštadienį šios rinktinės Tatarstano sostinėje pirmosios stos į akistatą planetos pirmenybių aštuntfinalyje.

Išvakarėse aistruoliai surengė savotišką rungtynių repeteciją.

Viskas prasidėjo nuo to, jog vienoje iš lauko kavinių kelis staliukus užėmė argentiniečiai, o prieš juos įsitaisė grupelė prancūzų.

Atvykėliai iš Pietų Amerikos netrukus ėmė erzinti savo kaimynus, pradėję dainuoti palaikymo dainas.

Prancūzai neliko skolingi ir užtraukė savo „grojaraštį“. Per dešimt minučių abi pusės sulaukė pastiprinimo – „Les Bleus“ pusėje prisijungė maždaug tuzinas į pagalbą atskubėjusių tautiečių, „Albiceleste“ chorą papildė pusšimtis sirgalių.

O visą Baumano gatvę užtvenkė į aistruolius pasižiūrėti sustoję smalsuoliai.

Labai greitai prie baro išsirikiavo ir vietos policininkai. Į „dainų šventę“ jie beveik nesikišo – tik keli pareigūnai atsistojo tarp priešingų stovyklų. Jie bandė tildyti „mažumoje“ likusius prancūzus, bet šie buvo atkaklūs ir kurį laiką dar priešinosi skaitlingesniam varžovui.

Vis dėlto balsų persvara davė savo: prancūzai nusileido ir paliko barą. Aistruolių akistata praėjo taikiai ir beveik be nuostolių: tik apvirto kelios kėdės ir bokalai.

FIFA pasaulio čempionato aštuntfinalio tvarkaraštis
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)