Tris trys taškai leistų Ukrainos futbolininkams svajoti apie turnyro ketvirtfinalį, kai jų varžovams pakaks ir lygiųjų.

„Tai – paskutinė mūsų galimybė. Privalome laimėti. Norime žaisti ketvirtfinalyje ir padarysime viską, kad ten patektume“, – spaudos konferencijoje rungtynių išvakarėse sakė A. Voroninas.

„Drįsčiau teigti, kad tai bus svarbiausios rungtynės šalies futbolo istorijoje. Mums jos – labai svarbios, ne tik komandai, bet ir visai Ukrainai“, – tikino puolėjas.

Jis taip pat pridūrė, kad ukrainiečiai labai nori išvengti kitos varžybų šeimininkės Lenkijos likimo. Lenkai A grupės varžybose per trejas rungtynes surinko tik du taškus ir liko už ketvirtfinalio borto.

„Kaip pirmose rungtynėse nugalėjome švedus, stadione buvo puiki atmosfera. Mes nugalėjome, o visa šalis buvo labai laiminga. Norime suteikti jiems tą laimę ir mače su anglais“, – sakė A. Voroninas.

Ukrainiečių viltis kiek temdo du įvarčius švedams įmušusio komandos kapitono Andrejaus Ševčenkos kelio trauma. A. Voroninas teigė nežinąs, kokia ekipos draugo sveikatos būklė: „Nežinau, kokia jo būklė. Tačiau jis dar turi laiko, o mes tikimės, kad Andrejus spės pasveikti“.

„A. Ševčenka gavo du smūgius į traumuotą kelį: vieną rungtynėse su Švedija, kitą per susitikimą su prancūzais. Jo kelyje kaupiasi skysčiai. Kol kas situacija dėl jo – neaiški. Jam taikomos procedūros, sekmadienį A. Ševčenka dar negalėjo treniruotis. Matysime, kaip bus vėliau“, – žurnalistams sakė Ukrainos rinktinės atstovas žiniasklaidai Aleksandras Glivinskis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)