Antrajame, 267 km ilgio Dakaro ralio greičio ruože netrūko žadą atimančių vaizdų – vos po 2 km nuo starto didžiulę avariją patyrė „MINI X-Raid“ komandos lenktyninkas Bryce'as Menziesas, kuris vertėsi ir pasitraukė iš varžybų. Tačiau tuo šios komandos bėdos nesibaigė – trasoje susidūrė Yazeedas Al-Rajhis ir Borisas Garafuličius.

A. Juknevičius didelių nemalonumų išvengė ir viso etapo metu sėkmingai kilo pozicijomis aukštyn. Startavę iš 43-ios pozicijos, Dakaro pankai šovė į viršų ir finišą pasiekė 19-oje vietoje.

„Man viskas puikiai – beveik 300 km – pats tas patogus, smagus greičio ruožas, Dariui teko papraikaituoti normaliai. Buvome porą vietų pasisukinėję, bet bendrai viskas išėjo gerai. Plati trasa, gausybė vietų lenkimams, niekas netrukdo – prisipažinsiu net pačiam priminė Afriką, – įspūdžiais po finišo dalijosi A. Juknevičius. – Bet kitiems tikrai nebuvo lengva – matėm krūvas automobilių ir ant šonų ir ant stogų, balaganas visiškas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)