Vienas rezultatyviausių olimpiados krepšininkų Patty Millsas atsisveikina su būsimų pusfinalio varžovų strategu Greggu Popovichiumi ir jo treniruojamu San Antonijaus „Spurs“ klubu, kuriam atstovavo nuo 2012 metų.

Remiantis ESPN pranešimu, 32-ejų įžaidėjas keliasi į Bruklino „Nets“, kuriame prisijungs prie ryškiausios JAV rinktinės žvaigždės Kevino Duranto.

Pastarąjį P. Millsas kol kas Tokijuje netgi lenkia pagal įvairius statistikos parametrus. Australų lyderis per rungtynes vidutiniškai renka po 21,7 taško, 5,7 rezultatyvaus perdavimo ir 3,7 atkovoto kamuolio.

Nors P. Millsas palieka Teksasą, priešinga kryptimi pajudės kitas Australijos rinktinės starto penketo žaidėjas Jockas Landale'as.

Buvęs Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis, praėjusiame sezone rungtyniavęs tėvynėje, turėtų pasirašyti dvejų metų sutartį su „Spurs“ ir debiutuoti NBA, skelbia žurnalistas Shamsas Charania.

J. Landale'u taip pat domėjosi Eurolygos čempionė Stambulo „Anadolu Efes“, tačiau australas liko ištikimas savo svajonei patekti į NBA.

25-erių krepšininko statistika olimpinėse žaidynėse siekia 13,3 taško, 4,3 atkovoto kamuolio ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Primename, kad olimpiados pusfinaliai bus žaidžiami ketvirtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)