„Šiais metais kone visur esame pirmieji – tokie buvome ir šįryt. Patikra prasidėjo dar prieš 8 ryte ir praėjo galėtinai sklandžiai. Patys organizatoriai dar nebuvo „apšilę“, nes iki galo nežinojo, kur kokie štampai reikalingi bei nuolatos atsiprašinėjo, kad reikia laukti“, – įspūdžiais dalinosi A. Gelažninkas.

Tikrinant motociklą pagrindinio GPS siųstuvo signalas nebuvo pakankamai stiprus, todėl prireikė iš naujo išardyti įrenginį ir sujungti laidus, kol galiausiai neliko jokių priekaištų.

„Tiek aš, tiek motociklas jau esame pasirengę raliui. Į daiktadėžes susidėjau visus reikalingus įrankius bei atsargines detales. Šįvakar laukia nuotolinis susitikimas, kurio metu bus pristatyta lenktynių eiga bei kitos svarbios detalės, o rytoj – paskutinė laisva diena prieš visų taip ilgai lauktą startą“, – pasakojo A. Gelažninkas.

Ankstyvą sausio 1 d. rytą motociklininkas startuos ralio prologe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją