Arogantiškas C. Ronaldo elgesys po netikėtomis lygiosiomis 1:1 pasibaigusių Europos čempionato rungtynių su Islandija pribloškė pasaulį. Visų pirma, portugalas šiurkščiai atstūmė simboliškai su juo marškinėliais pasikeisti norėjusį A. Gunnarssoną, o vėliau mėgino šaipytis iš islandų pareiškęs, kad po lygiųjų „jie džiaugėsi taip, lyg būtų laimėję Europos čempionatą.“

Visgi tai buvo tik gėlytės. „Bild“ įdėmiai išanalizavo rungtynių vaizdo įrašus ir iššifravo, ką C. Ronaldo pasakė Islandijos žaidėjui bei ką kalbėjo eidamas į rūbinę.

Vos pasibaigus mačui C. Ronaldo du kartus ignoravo A. Gunnarssono prašymą pasikeisti marškinėliais, tačiau pastarasis neatlyžo ir paprašė trečią sykį. Tuomet portugalas sureagavo.

„Pasikeisti marškinėliais su tavimi? Kas tu toks?“, – islandui rėžė Madrido „Real“ ir Portugalijos rinktinės puolėjas.

Tuo viskas nesibaigė. Jau eidamas į rūbinę C. Ronaldo išliejo pagiežą komandos draugams. „Islandų mentalitetas žemas, jie toli nenukeliaus“, – bendražygiams portugalams savo įžvalgą išsakė superžvaigždė.

Islandai neliko skolingi portugalui. Šalies žiniasklaida keletą dienų šaipėsi iš arogantiškosios žvaigždės, o Kari Arnasonas varžovą pavadino „sopulingu nevykėliu, kuris tik kalba vėjams ir griuvinėja aikštėje.“

Po šio mačo C. Ronaldo nepasigailėjo ir Vokietijos futbolo legenda Oliveris Kahnas, prabilęs apie nesubrendėlio mentalitetą

„C. Ronaldo – jau nebe jaunuolis. Visi žmonės pamažu sensta , o šis procesas natūraliai turėtų priversti tapti brandesniems. Deja, C. Ronaldo atveju taip nėra. Nuobodu ir neįdomu nuolat matyti tą patį vaizdelį, šitą perdėtą vaidybą, neįtikėtiną susireikšminimą“, – Portugalijos superžvaigždės negailėjo garsusis vartininkas.
Islandų mentalitetas žemas, jie toli nenukeliaus.
Cristiano Ronaldo
„Bild“ savo publikacijoje portugalą tiesiog sumaišė su žemėmis. Vokiečiai ironizuodami primena, kad C. Ronaldo yra daugiausiai uždirbantis pasaulio sportininkas,o jo „Twitter“ paskyros sekėjų gausa (43,2 mln.) yra 130 kartų didesnė nei visa Islandijos populiacija (330,5 tūkst. žmonių).
Vokiečiai prisimena vieną garsiausių C. Ronaldo frazių: „Visi maan pavydi, kadangi esu turtingas, gražus ir puikus žaidėjas“.

„Jis dar iki šiol nesugebėjo įsisamoninti, kad tik rankos paspaudimas po finalinio švilpuko tave padaro tikru sportininku. Tik tokiais būdais tu gali užsitarnauti pagarbą, ką akcentuoja ir futbolo išradėjai anglai. Tai – sportas, kuriame galima pralaimėti, kur reikia sugebėti pripažinti varžovo pranašumą. Tai – sportas, o ne karas. Tačiau C. Ronaldo nesugeba to suvokti ir tai paverčia jį „diva“, – konstatuoja „Bild“.

„Kai C. Ronaldo buvo išrinktas geriausiu 2012-ųjų pasaulio futbolininku, prie jo priėjo berniukas ir paklausė, „kaip galima tapti tokiu geru kaip tu“, portugalas jam atsakė: „Būk nuolankus“. Dabartiniame kontekste šis patarimas skamba kaip žiaurus sarkazmas. Šitą savo patarimą save įsimylėjęs C. Ronaldo turėtų pasikabinti ant veidrodžio, į kurį labai dėmesingai žiūri kiekvieną rytą. Galbūt tai jam padėtų“, – patarimu superžvaigždei savo publikaciją baigia vokiečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (422)