Sėdėdama prieš televizorių ir žiūrėdama L. Messi žaidimą, žvaigždės mama Celia Cuccittini neištveria ir ima atvirauti.

„Jo tikslas yra parvežti namo trofėjų. Tai yra vienas didžiausių jo troškimų. Tačiau dėl to kartais matome jį kenčiantį ir net verkiantį“, – pasakojo Albiceleste kapitono mama.

Feliz cumple mami !!!!! Happy birthday mum!!

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on Jan 23, 2014 at 1:54pm PST

Visuomet, kai Argentinos rinktinė nepateisina lūkesčių ir nepasiekia iškeltų tikslų, didžiausia kritikos lavina krenta ant L. Messi pečių.

Žiniasklaida ir visuomenė negailestingai imasi budelio vaidmens, o tokiu momentu jų futbolo dievas virsta nacionaliniu atpirkimo ožiu. Tai gali pakelti ne kiekvienas.

Lionelis Messi

„Žinoma, mes kenčiame dėl visos tos kritikos, – kalba C. Cuccittini. – Kai žmonės sako, kad jis tik iš pareigos jausmo velkasi nacionalinius marškinėlius, man, kaip mamai, ir visai šeima skaudu“.

Planetos pirmenybių starte favorite laikoma Argentina sužaidė lygiosiomis 1:1 su Islandija, o pergalę galėjęs atnešti L. Messi nesugebėjo realizuoti 11 m baudinio.

„Jaučiuosi kaip miręs“, – prisipažino tuomet kenčiantis L. Messi. Tiesa, tai nuo pašaipų ir gėdos šūksnių iš gimtinės tai jo neišgelbėjo.

Argentinos rinktinė ketvirtadienį vakare (21 val.) Žemutiniame Naugarde žaidžia antrąsias D grupės rungtynes su Kroatijos futbolininkais. Proga L. Messi ir Albiceleste atsigriebti?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)