„Tai turėjo didelės įtakos - tos dvi valandos, kai negali nei pavalgyti, nei pradėti ilsėtis. Varžovės galėjo pamiegoti septynias valandas, aš - daug trumpiau. Yra skirtumas“, - ištarė 32-ejų metų A. Skujytė, olimpiadoje ilgai buvusi tarp lyderių, bet galiausiai užėmusi penktą vietą.

Kartu su A. Skujyte kankinančias valandas dopingo kontrolės kambaryje leido ir Lietuvos olimpinės rinktinės vyriausiasis gydytojas Dalius Barkauskas. Po procedūros pasirašydamas dokumentus, jis pridūrė komentarą, kad A. Skujytės atvejis - mažų valstybių žeminimas.

„Mums iš dantų išplėšė medalį ir pasakė - laisvi. Sportininkė - apvogta, valstybė - apvogta“, - pokalbyje su „Lietuvos rytu“ kalbėjo patyręs sporto medikas.

„Tikėjausi medalio ir galėjau jį laimėti. Buvau tikrai gerai pasirengusi. Emocijoms susigulėti reikės laiko“, - sakė A. Skujytė.

Londone ji geriau už visas varžoves šoko į aukštį (192 cm) ir stūmė rutulį (17 m 31 cm). Pastarosios rungties rezultatas - naujas septynkovės olimpiados rekordas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (441)