Havro uoste į krovininį laivą rytoj pakrauta technika bene mėnesį keliaus per Atlanto vandenyną, o po sūrios ir banguotos kelionės pasieks Kalėjo uostą Peru. Į dešimtąjį savo Dakaro iššūkį besiruošiantis „Craft bearings“ komandos pilotas A. Juknevičius jau pasiekė šiaurės Prancūziją ir užsuko į rytoj tikru turgumi virsiantį uostą. Trumpai fotosesijai uoste šalia laivų privažiavęs „Manvestos“ automobilvežis talpina net 4 komandos visureigius.

„Atvažiavom užsiimti vietos – nusikrausim automobilius, pasistatysim palapines, susikursim laužą, kaip senais gerais Sacharos laikais“, – juokiasi 315-uoju numeriu pažymėtą „Overdrive Hilux“ automobilį vairuosiantis A. Juknevičius.

Lenktynininkas pabrėžė, kad atkeliauti anksti ir užsiimti vietą stengiasi visuomet, mat suvažiavus visiems lenktynininkams Havro uoste prasideda tikra sumaištis. Tačiau ji ilgai netrunka. Jei anksčiau techninę komisiją visos komandos galėjo įveikti dar Prancūzijoje, dabar ši perkelta į Peru, Pietų Ameriką, kur ir vyks Dakaro ralis.

„Čia tik užsiregistruojame, užplombuojame automobilius ir judame atgal į Lietuvą skaičiuoti valandų iki išvykimo“, – kalbėjo A. Juknevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)