„Mes pradžiuginome albanų fanus. Ne tik gyvenančius Albanijoje, bet ir iš viso pasaulio. Mes atlikome tai, ką galėjome atlikti dviejuose ankstesniuose mačuose. Tam, kad pasiektume norimą rezultatą, reikia mušti įvarčius. Mes įveikėme komandą, kuri atrankos turnyre praleido vos du įvarčius. Savo tikslą pasiekėme dėka meistriškumo ir ryžto. Mes žaidėme protingai ir buvome psichologiškai tvirti“, - po dvikovos UEFA svetainei sakė Albaniją treniruojantis italas. - Jei mes liksime čempionate, galime sukurti problemų bet kokiai komandai. Manau, mes nusipelnėme žaisti kitame etape.“

Albanija A grupėje surinko 3 taškus ir užėmė trečią vietą po Prancūzijos (7 tšk.) ir Šveicarijos (5 tšk.). Albanų likimas paaiškės po visų kitų trečio turo rungtynių B, C, D, E ir G grupėse.

Galimi albanų (jei jie pateks) varžovai aštuntfinalyje yra Vokietija, Lenkija ar Šiaurės Airija.

Tuo metu Rumunijos ekipos treneris Angelas Iordanescu teigė, kad be pergalių sunku patekti į kitą etapą.

„Pralaimėjimas visada yra pralaimėjimas. Man labai gaila, kad taip įvyko. Turėjome daug momentų. Mes gerai pradėjome rungtynes ir kontroliavome žaidimą. Praleidome dėl klaidos gynyboje. Norėčiau pagirti aktyvius albanų fanus. Gal jų energija ir padėjo varžovams įmušti įvartį. Ar mes nusipelnėme vietos atkrintamose varžybose? Ir taip, ir ne. Jei nelaimi, nenusipelnei iškopti iš grupės. Šios kartos Rumunijos rinktinės žaidėjai padarė viską, kad žaistų aštuntfinalyje.“

Rumunija A grupėje 1:2 pralaimėjo Prancūzijai, sužaidė taikiai 1:1 su Šveicarija, 0:1 pralaimėjo Albanijai, su 1 taškų užėmė paskutinę vietą grupėje ir jau važiuoja namo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)