Albumą sudaro devynios istorijos, kurių pavadinimai viską pasako – „Trise“, „Nekaltas žaidimas“, „Neapykantos glamonės“.

Idėja – iš užsienio

Albumą „Erotinės istorijos“ išleisti sugalvojo ir rinkinį sudarė Egidijus Pankevičius.

„Tai – nenauja idėja. Europoje panašaus pobūdžio aistrą kaitinančiomis kompaktinėmis plokštelėmis yra jau senokai prekiaujama.

„Erotinės istorijos“ yra skirtos vyriškai auditorijai, bet manau, kad ir normaliai heteroseksualiai merginai būtų smalsu išgirsti, ką patiria kitos merginos. Juk retas lietuvis gali drąsiai prisipažinti apie savo erotines fantazijas. Tam tikra prasme mes laužiame tautiečių mentaliteto ledus“, – teigė E.Pankevičius.

Devynias skirtingas istorijas skaito žavaus balso Danielė ir Guoda, o romantišką muziką sukūrė kompozitorius, kurio slapyvardis – Sebi.

Kas kūrė istorijas, rinkinio sudarytojas neatskleidė: „Lakios fantazijos merginos – truputį poetės, truputį prozininkės“.

Leidėjai džiaugiasi – per pirmas prekybos dienas parduota per pusę tūkstančio albumo egzempliorių.

Bus ir moterims

Kai kuriems „Erotinės istorijos“ primena sekso telefonu pokalbį, kuriame mergina erotiškai įkaitina vyrą. Tam albumo kūrėjai irgi turi tam tikrą argumentą.

„Kompaktinės plokštelės rekomenduojama kaina – 16,99 lito. Jei kam nors mūsų produktas asocijuojasi su erotiniais pokalbiais telefono paslauga, tai 1 pokalbio minutė vidutiniškai kainuoja 5 litus. Kompaktinės plokštelės trukmė – 1 valanda ir 12 sekundžių. Skambindami išleistumėte apie 300 litų. Siūlome taupyti ir klausytis profesionaliai įgarsintas istorijas“, – juokėsi E.Pankevičius.

Albumas pažymėtas ir specialiu ženkleliu, kuriame įspėjama, kad informacija gali daryti neigiamą poveikį nepilnamečiams.

„Ar nebus tokio albumo, skirto moterims? Galime drąsiai teigti, kad bus, mat įrašinėdami šį albumą bandomuosius įrašus dalijome tiek vyrams, tiek moterims. Būtent moteriškos giminės atstovės buvo labiausiai sužavėtos“, – tvirtino E.Pankevičius.