Apklausoje dalyvavo 150 000 žmonių iš įvairių pasaulio šalių. Pateikiami vidutiniai rodikliai.

Labiausiai nepasotinami

Seksualiai aktyviausi planetos gyventojai – vengrai. Vengrijos gyventojai per metus mylisi 152 kartus. Todėl meilės malonumų ieškotojams lieka vienas kelias – į Budapeštą.

Prancūzijos herojai meilužiai, pasaulyje pripažinti prancūziško bučinio meistrai, - tik 144 kartus per metus.

Karšti italų ir ispanų mačo nuo „aistringųjų vengrų“ atsilieka dar labiau: jų rezultatai – atitinkamai 110 ir 123 meilės naktys.

Toliau eina amerikiečiai (118), vokiečiai (120) ir australai (125).

Įspūdingi Rytų Europos rezultatai. Rusijos, Bulgarijos, Serbijos ir Juodkalnijos vidutiniai rodikliai gerokai viršija pasaulio rodiklius.

„Jeigu jus domina švediškas seksas, nusivilsite“, - įspėja „Durex“ tyrinėtojai. Švedai mylisi tik 102 kartus per metus. Dar prastesni Singapūro rezultatai. Miesto monstro gyventojai mieliau renkasi miegą, o seksui atsiduoda tik 96 kartus per metus.

Labiausiai patenkinti

Labiausiai seksualiai patenkinti žmonės gyvena Tailande (92 proc.), Vietname (90 proc.), Kinijoje ir Ispanijoje (83 proc.) bei Islandijoje (80 proc.).

Nelaimingiausi – Rusijos gyventojai. Nors rusai mylisi vidutiniškai 150 kartų per metus, tik 59 proc. prisipažino esą patenkinti seksualinio gyvenimo kokybe.

Palyginti su praėjusiais metais, gerokai padidėjo „vienos nakties“ santykių populiarumas. Tai pripažino beveik pusė apklaustųjų – 45 proc.

Sekso be įsipareigojimų mėgėjai

Jie gyvena Skandinavijoje. 71 proc. islandų, 70 proc. norvegų ir 68 proc. suomių prisipažino dažnai užsiimantys seksu su žmonėmis, su kuriais ką tik susipažino. Tai įspūdingas ir netikėtas rezultatas. Pavyzdžiui, išmintingi vokiečiai su nepažįstamaisiais geria alų. Tik 37 proc. iš jų sakė, kad jų gyvenime porą kartų pasitaikė seksas vienai nakčiai.

Sekso per atstumą gerbėjai

Visus pranoko amerikiečiai (54 proc.!), kurie tenkinasi seksu telefonu, sms ir elektroniniu paštu. Prancūzai mano, jog tai kvailystė. Tik 20 proc. Prancūzijos gyventojų „regi tokių užsiėmimų prasmę“. Anot statistikos, tai dažniausiai nepilnamečiai ir pensininkai.

Sąžiningiausi

Tokie pasirodė esą Honkongo gyventojai. Tik 15 proc. honkongiečių apsimeta patenkinti. Australijos gyventojams toks sąžiningumas svetimas – 47 proc. australų imituoja orgazmą.