Viena iš mergyčių - Courtney - bet kokiu atveju turės mirti, kad galbūt išgyventų kita. "Šansai, kad operacija bus sėkminga, šiuo metu yra labai maži", - pareiškė profesorius Lewis Spitzas. Medikai stebės, ar kūdikiai išgyvens ateinančius mėnesius.

"Mes nepasiduosime", - bulvariniam laikraščiui "The Sun" sakė 33 metų mergyčių tėvas Dennis Smithas. Anot gydytojų, kad operaciją iš viso būtų galima atlikti, reikia palaukti bent mėnesį.

Be visų kitų pavoju, tykančių Siamo dvynių, mergyčių padėtį sunkina tai, kad viename jų širdies skilvelyje yra skylutė ir kad jis yra deformuotas.

23 metų Tina May Siamo dvynukes pagimdė pirmadienį. Jos abi kartu svėrė 4,42 kilogramo. Motina po dukterų gimimo sakė: "Mano laimę temdo kančia, kuri mūsų laukia".

Kadangi širdelė yra Natashos kūne, gydytojai informavo tėvus, kad Courtney niekaip neišgyvens. Tačiau šansai, kad išgyvens ir Natasha, taip pat nėra dideli.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją