Marijampoliečiai užtikrino, kad rinkimų konferencijai pateiks reikalingus papildomus dokumetus ir įrodys, kad jų konferencija buvo teisėta, o LFF komisija pateikė tendencingas išvadas.

"Mūsų nuomone, tai purvinas užkulisinis žaidimas, siekiant eliminuoti iš rinkimų palaikančius nepageidautiną kandidatūrą tiems asmenims, kurie nemato galimybių teisėtais metodais išlikti vadovaujančiuose LFF postuose, - sakoma ketvirtadienį išplatintame MAFF pareiškime, kurį pasirašė prezidentas Romas Kukis ir kiti vadovai. - Kategoriškai reikalaujame panaikinti "visagalės" komisijos sprendimą, įvertinti priešrinkiminio farso užsakovų ir vykdytojų dar vieną nusikaltimą Lietuvos futbolui ir netrukdyti MAFF atstovams atlikti savo pareigą. Mūsų federacijos veikla nebuvo uždrausta ir sustabdyta įstatymų numatyta tvarka, todėl MAFF neprarado teisės dalyvauti LFF prezidento rinkimuose".

Balsuojant dėl palaikomo pretendento, 10 MAFF prezidiumo narių buvo už Liutaurą Varanavičių, 1 - už Kęstutį Skrebį ir nė vieno už dabartinį prezidentą Vytautą Zimnicką.

Marijampolės apskritis vienintelė iš dešimties Lietuvos apskričių negavo teisės dalyvauti LFF prezidento rinkimuose, motyvuojant tuo, kad jos konferencijoje nebuvo kvorumo.

Daug aistrų keliantys LFF prezidento rinkimai įvyks šeštadienį.

Futbolo užkulisiuose kalbama, kad jie gali baigtis be jokio rezultato, nes dėl mandatų konflikto dalis delegatų nedalyvaus balsavime.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją