Į startinį Lenkijos komandos penketuką bus įtrauktas ir Sidnėjaus olimpinių žaidynių bronzos medalininkas Dainius Adomaitis, kuriam Lenkijos treneriai ir spauda negaili pagyros žodžių.

Nors Lietuvos krepšininkas prie komandos prisijungė neseniai ir šalies čempionate žaidė vos dvejas rungtynes, trenerio Andrzejaus Jaworskio (Andžejaus Javorskio) nuomone, "D. Adomaitis žaidžia puikiai".

"Tiesiog neįtikėtina, kad per tokį trumpą laiką Dainius suprato mūsų žaidimą ir tapo vienu rezultatyviausių žaidėjų", sakė jis laikraščiui "Gazeta Wyborcza".

Dienraštis "Žycie" rašo, jog "geriausia "Slask" investicija - lietuvių krepšininko įsigijimas".

"Tai labai įvairiapusis žaidėjas, galintis žaisti bet kurioje pozicijoje, išskyrus centrą. Be to, jis puikiai ginasi, tai įrodė rungtynėse su "Malfarb" komanda, kai Dainius dengė geriausią lygos snaiperį Paulą Sessomsą (Polą Semsoną)", giria D. Adomaitį Lenkijos laikraštis.

Nors D. Adomaitis Lenkijoje pradėjo žaisti tik šių metų pavasarį, tačiau dar praėjusį sezoną iškart pateko į simbolinį geriausių Lenkijoje žaidžiančių užsieniečių penketuką.

Be Lenkijos ir Prancūzijos klubų, Suprolygos A grupėje rungtyniaus ir Vilniaus "Lietuvos rytas", ketvirtadienį išvykoje pirmąsias rungtynes žaisiantis su Berlyno ALBA (Vokietija). Šios grupės favoritu laikomas Atėnų "Panathinaikos" (Graikija) klubas. Likusios penkios A grupės komandos: Maskvos CSKA (Rusija), Stambulo "Ulker" (Turkija), Sienos MdP (Italija), Raananos "Maccabi" (Izraelis) ir "Split" (Kroatija).

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją