“Lietuvoje jau pradeda formuotis savita gatvės krepšinio kultūra ir aprangos stilius. “Orange virus” kolekcija siekėme atspindėti vis labiau populiarėjančio gatvės krepšinio mados tendencijas”,- teigė “Audimo” dizainerė Berta Ruskonienė. Pasak jos, originalumu pasižyminti “Audimo” sukurta gatvės krepšinio apranga leidžia žaidėjams ne tik puikiai jaustis, bet ir išsiskirti iš kitų.

“Orange Virus” kolekcijai buvo naudojamos “naujos kartos” trikotažinės, medvilninės ir poliesterinės medžiagos. B. Ruskonienės teigimu, iš jų pasiūti gatvės krepšinio aprangos modeliai atitinka profesionalaus sporto drabužiams keliamus reikalavimus – jie gerai sugeria prakaitą, leidžia kūnui kvėpuoti bei nesiglamžo.

Vienas svarbiausių gatvės krepšiniui skirtos aprangos akcentų – šiuo metu labai madingi platesni nei įprasta marškinėlių pečiai. Įvairių spalvų bei piešinių marškinėliai išsiskiria ir novatoriškomis konstrukcijomis – kai kuriuos jų galima dėvėti iš abiejų pusių, o karštesniems orams buvo pasiūti specialaus tinklinio audinio modeliai.

Pasak dizainerės, kiti naujosios “Orange Virus” kolekcijos drabužiai taip pat pasižymi funkcionaliais sprendimais. Žaidėjų patogumui, sportinės kelnės atsisega per visą klešnių ilgį, o švarkelių paviršius dėl specialios apdailos sulaiko purvą ir vandenį. Kolekciją papildo ir skarelės bei antrankiai, skirti sugerti prakaitui

Visus naujosios kolekcijos drabužius vienija oranžinė – krepšinio kamuolio spalva. Ji derinama su pilka, juoda, raudona bei mėlyna spalvomis.

Pirmadienį visose firminėse “Audimo” parduotuvėse prasideda “Orange virus” turnyro dalyvių registracija. Gatvės krepšinio rungtynės gegužės 11 d. prasidės Alytuje ir iki birželio pabaigos vyks didžiausiuose miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose bei Panevėžyje. Visi turnyro dalyviai gaus “Orange virus” kolekcijos marškinėlius, teigiama pranešime spaudai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją