Monako GP kvalifikacijos paskutinėmis sesijos akimirkomis M.Schumacheris išslydo iš "Rascasse" posūkio ir sustojo bei taip sužlugdė galimybę varžovams nuvažiuoti pačius greičiausius savo ratus.

"Taip", - trumpai po atrankos vykusioje spaudos konferencijoje atsakė F.Alonso, paklaustas ar būtų užėmęs "pole" poziciją normaliomis aplinkybėmis.

"Iki paskutiniojo posūkio buvau trim dešimtosiomis greitesnis. Iš bolido išspaudžiau maksimumą. Technika veikė gerai, turėjome puikias padangas. Belieka laukti ir pažiūrėti, kas bus. Neįveikti paskutinio rato dėl tokios avarijos nėra gerai", - kalbėjo ispanas.

Paklaustas, kiek jo nuomone buvo atsitiktinis šis M.Schumacherio incidentas, sportininkas atsakė, jog šiuo klausimu nuomonės neturi.

Pats M.Schumacheris spaudos konferencijoje buvo apipiltas nepatogiais klausimais ir teisinosi padaręs natūralią klaidą.

"Jei nenorite tikėti, - jūsų reikalas. Toks jau tas pasaulis, kuriame gyvename", - atkirto M.Schumacheris į nesiliaujančius klausimus apie incidentą.

Paklaustas ar tai padarė specialiai, vokietis atsakė: "Nesuprantu, kodėl klausiate. Tai nėra lengva. Jei jums patiems reiktų vairuoti Monake, tokių klausimų nekiltų".

"Renault" vadovas Flavio Briatore neslėpė pykčio dėl "Ferrari" ir M.Schumacherio veiksmų, tačiau pastarasis tik pridūrė, jog nesirūpina, ką apie tai mano kitos komandos.

Daugiau informacijos ieškokite www.f-1.lt. "F-1" čempionatas savaitgaliais per TV3 ir Tango TV.