“Laimingi” persivalgytojai griebiasi maisto dėl dviejų priežasčių. Pirmoji yra ta, kai viskas klojasi puikiai, jie jaučiasi labai gerai ir nori prisisotinti gerų jausmų. Dėl to, kad “laimingai persivalgytojai” patinka maistas, ji nori prisivalgyti tiek daug, kad užpildytų šias pozityvias emocijas. Ji galvoja, kad laimė yra ribotas resursas, kuris greitai išseks ir prieš jam išnykstant turi būti pripildytas.

Antra, žmonės, kurį savigarba yra žema, dažnai galvoja, kad jie nenusipelno laimės ar sėkmės. Taigi, kai tik jų gyvenimo aspektai – tokie kaip svorio metimas – pradeda sektis, jie nesąmoningai pradeda savo sėkmės sabotažą.

Laimė, jeigu jūs jos daug nepatyrėte, gali jus gąsdinti, nes tai yra naujovė. Nors atrodo nelogiška norėti sau nelaimės, kai kurie žmonės jaučiasi nepatogiai, kai jų dienos nebūna niūrios ir slegiančios. Jiems beveik reikia problemos ar krizės, kad gyvenimas įgautų prasmę.

Jeigu jūs esate “laiminga persivalgytoja”, labai svarbu atminti, kad patirti sėkmę ir būti laimingai yra natūralu! Be to, džiaugsmas nedings ir neišsprūs iš jūsų rankų, taigi atsipalaiduokite ir negalvokite, kad laimė yra ribotas šaltinis. Ir, svarbiausia, dėl savo laimės nepersivalgykite.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją