Savo ruožtu "Spurs" komanda antrus metus iš eilės laimėjo Vidurio Vakarų (58 pergalės ir 24 pralaimėjimai) pogrupio varžybas, o lygoje buvo antra po Sakramento "Kings" krepšininkų.

San Antonijaus komandos lyderis pateko tarp dešimties geriausių NBA žaidėjų penkiose kategorijose bei pirmavo pagal metimų kiekį rungtynių metu bei nuo baudos aikštelės linijos. T.Duncanas lygoje buvo penktas pagal rezultatyvumą (25,5 tšk.), antras kovoje dėl kamuolio po krepšiais (12,7), trečias pagal blokuotus varžovų metimus (2,48), devintas pagal metimų taiklumą (50,8 proc.) bei šeštas pagal praleistas minutes aikštelėje (40,6).

"Spurs" krepšininkas tapo tik penktuoju NBA lygoje, kuris nuo 1972-1973 metų sezono pateko tarp penkių geriausių reguliariojo sezono žaidėjų trijose kategorijose - rezultatyvumo, kovos dėl kamuolio ir blokuotų metimų. Iki šiol taip padaryti yra pavykę tik Kareemui Abdul-Jabbarui, Patrickui Ewingui, Hakeemui Olajuwonui ir Shaquille`ui O`Nealui.

Per 2001-2002 metų sezoną T.Duncanas šešis kartus buvo renkamas geriausiu Vakarų konferencijos savaitės krepšininkus bei tris kartus pripažintas geriausiu mėnesio žaidėju.

Iki šiol daugiausiai - penkis - kartus 1984 metais įsteigto IBM prizo savininku yra tapęs Davidas Robinsonas ("Spurs"), tris kartus - Charlesas Barkley ("76ers").

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją