Jums reikės:

1 virtos vištienos krūtinėlės,
300 g žaliųjų šparaginių pupelių,
4 bulvių,
0,5 kg vyšninių pomidorų,
0,5 stiklinės žaliųjų alyvuogių,
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį,
4 arb.šaukštelių citrinų sulčių,
1 arb.šaukštelio garstyčių,
0,5 arb.šaukštelio džiovinto raudonėlio,
1 gūžės žaliųjų salotų.

1. Virtą vištienos krūtinėlės minkštimą supjaustykite kubeliais.

2. Verdančiame vandenyje išvirkite šparagines pupeles, apliekite jas šaltu vandeniu. Išvirtas su lupena bulves atvėsinkite ir supjaustykite griežinėliais.

3. Vyšninius pomidorus ir žaliąsias alyvuoges perpjaukite pusiau.

4. Padažui: šakute suplakite alyvuogių aliejų su druska ir pipirais, citrinų sultimis, garstyčiomis ir raudonėliu.

5. Visas salotų sudedamąsias dalis išdėkite ant žaliųjų salotų lapų ir apliekite padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją