Viena ypatingai teatrališka suknelė buvo apginkluota banderilomis – ilgais harpūnais, kuriais matadorai pikiruoja bulius – atrodė, kad manekenė buvo perverta tuo harpūnu, ant kurio laikėsi ilgi juodi raukiniai. Kita, griežtai dekonstruota kraujo raudonumo senjoritos suknelė išsiskyrė ties juosmeniu prisiūtu švarkeliu, o matadorų motyvų įkvėpta vakarinė suknelė be petnešėlių nustebino įsiūtu kardu. Nustebino taškuotų suknelių, dėvimų su tokiomis pat kojinėmis ir suveržtų korseto tipo juostelėmis ir pistoleto dėklų motyvų palaidinių gausa.

Šalia šių dramatiškų modelių buvo gausu ir rūpestingai pasiūtų, itin tinkamų kasdieniam dėvėjimui drabužių, įrodančių McQueeno sugebėjimą suderinti nukreiptus prieš nusistovėjusias pažiūras modelius su komerciškai perspektyviais produktais. Išskusti švarkai buvo sušvelninami jūros geldelių formos klostuotais sijonais su švelniai pakeltu priekiu; platėjantys ąselės formos marškiniai, daugiasluoksniai sijonai ir siuvinėti balti džinsai atrodė įtikinamai, lygiai taip pat kaip ir suknelės su giliomis iškirptėmis bei toreodorų kostiumai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją