„Finalinėje akcijos „Lieknėju, kad būčiau laiminga” laidoje aptarsime akcijos rezultatus, įteiksime prizus ir, svarbiausia, paklausime, ar mūsų dalyviai dabar tikrai laimingesni. Žinoma, būtinai priminsime ir parodysime, kaip dalyviai atrodė prieš akciją”, – sako laidos vedėja Nomeda Marčėnaitė.

Akcijos dalyvė Valda svėrė 103,5 kg, o dabar – 19,5 kg mažiau. Atėjusiai į akciją Valdai trūko pasitikėjimo savimi, kurį ji prarado, kai dėl lieknesnės ją paliko mylimas vyras. Šiandien Valda pasitiki savimi ir sulaukia dėmesio iš vyriškos lyties atstovų.

Kitas akcijos dalyvis Ovidijus akcijos metu sulieknėjo dvidešimčia kilogramų. Iki akcijos jis svėrė 185,5 kg. „Šis patyrimas tikrai vertingas. Dar laukia ilgas ir sunkus darbas, siekiant tolesnių rezultatų, bet esu tam pasiruošęs,” – ryžtingai teigia Ovidijus.

„Dabar jūs dirbsite vietoj anos storulės?” – nesenai paklausė vairuotojas, nuolat vežantis prekes į parduotuvę, kurioje dirba trečioji akcijos dalyvė Asta.

„Tai man buvo didžiausias komplimentas”, – sako besišypsanti Asta ir priduria, kad niekada gyvenime nebuvo tokia liekna.

Akcijos metu Asta palengvėjo 23,3 kg, o svarbiausia – ji nebevartoja vaistų nei nuo per didelio kraujospūdžio, nei kitokių, be kurių anksčiau neišsiversdavo.

Astos sesuo Lina akcijos metu numetė 19,5kg. Ji sako jau drąsiai dėvinti mini sijonus ir nežada sustoti. „Labai smagu ir svarbu, kad dalyviai sulieknėjo sveikai, nekenkdami sau. Iš šios studijos jie visi išeina nugalėtojais. Jūs irgi galite”, – turinčius antsvorio drąsina laidos vedėja Nomeda Marčėnaitė.

Akcijos „Lieknėju, kad būčiau laiminga“ finalas – gegužės 29 dieną, pirmadienį, 17.40 val. per TV3.