63 metų P.McCartney ir 38 metų buvęs modelis H.Mills apie savo skyrybas paskelbė trečiadienį, dėl žlugusios santuokos kaltindami nuolatinį žiniasklaidos dėmesį.

Teisininkai mano, kad skyrybos niekada negalėtų virsti skausminga teismo byla, jei P.McCartney būtų sudaręs ikivedybinę sutartį, tačiau jo atsisakymas ją pasirašyti dabar jam gali kainuoti didelę asmeninio turto dalį.

Pora, turinti dvejų metukų dukterį Beatrice, susipažino 1999-aisiais per vieną labdaros renginį, praėjus metams po to, kai nuo krūties vėžio mirė pirmoji P.McCartney žmona, fotografė Linda Eastman.

"Heather ir vaiku reikės finansiškai pasirūpinti. Manau, kalbame apie 150 ar 200 mln. svarų (750 mln. ar 1 mlrd. litų)", - teigė advokatas Markas Stephensas iš advokatų kontoros "Finers, Stephens and Innocent".

"Ji (Beatrice) yra "bitlo" vaikas ir jos turi gyventi saugioje aplinkoje", - pažymėjo jis, primindamas Johno Lennono nužudymą ir pasikėsinimą į George`o Harrisono gyvybę.

Nepriklausomi apskaičiavimai, kokia dalis turto gali atitekti H.Mills, buvo atlikti atsižvelgus į neseniai įvykusias ir didelio dėmesio sulaukusias fondo vadovo Alano Millerio ir jo žmonos Melissos skyrybas.

Melissai po mažiau nei trejus metus trukusios santuokos, per kurią pora nesusilaukė vaikų, atiteko penki milijonai svarų (25 mln. litų) iš 20 mln. svarų (100 mln. litų) vyro turto. Kitą savaitę Lordų rūmai, aukščiausios instancijos teismas Didžiojoje Britanijoje, turi priimti galutinį sprendimą šioje byloje.

Pasirodžius pranešimui apie skyrybas, P.McCartney paneigė, kad Heather galėjo susivilioti jo turtu, kuris, kaip rodo "Sunday Times" sudarytas turtingiausių žmonių sąrašas, siekia 825 mln. svarų.

"Daug kas manė, kad ji ištekėjo už manęs dėl pinigų, - rašė dainininkas. - Tame nėra nė gramo tiesos".

Dar prieš santuoką žurnale "Vanity Fair" išspausdintame interviu H.Mills teigė pasiūliusi pasirašyti ikivedybinę sutartį, tačiau P.McCartney tokį pasiūlymą atmetė.

"Dabar atėjo rimtas išbandymas, - sakė "Stewarts" skyrybų bylų skyriaus vadovas Stephenas Fosteris. - Manau, kad jai bus priteista didelė suma. Nenustebčiau, jei ji siektų 100 mln. svarų (500 mln. litų).

"Jis nepasirašė ikivedybinės sutarties, nes teigė, kad tai neromantiška. Jeigu jie nesusitars draugiškai ir jų skyrybos virs ilgu teismų maratonu, gali būti priimtas brangiai atsieisiantis sprendimas", - tęsė jis.

"Jei Paulas ir Heather turi proto - o aš esu tikras, kad turi, - jie abu pasistengs gauti aukščiausios kokybės nepriklausomas rekomendacijas iš teisininkų ir išspręs tai už apskrito stalo. Negi kas nors norės visus metus būti pirmųjų laikraščių puslapių dėmesio objektu?", - sakė S.Fosteris.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją