Kaip laikraščiui "The Times" teigė 35 metų Holivudo prodiuserio atstovė, penktadienį Aukščiausiojo teismo šeimos skyriuje buvo pradėta byla dėl tėvystės nustatymo. Su E.Hurley, iki ji tapo nėščia, S.Bingas susitikinėjo 18 mėnesių.

"Jei bus įrodyta, kad ponas S.Bingas yra Damiano tėvas, jis geranoriškai sieks jam padėti ir dalyvaus jo auklėjime", - sakė ji.

Lapkritį žiniasklaidai apie nėštumą paskelbusi 36-erių britų manekenė ir aktorė kūdikio tėvą teigė esant S.Bingą, tačiau jis atsisako tai pripažinti.

Žurnalistams jis sakė, kad jųdviejų "santykiai nebuvo ypatingi".

Balandžio 4-ąją sūnų Damianą Charlesą pagimdžiusi E.Hurley atkakliai tvirtina savo.

Praėjusiais metais ji sakė: "Aš be galo mylėjau Stepheną visus tuos aštuoniolika mėnesių, kai mes buvome kartu... Iš tikrųjų per visą tą laiką Stephenui aš buvau visiškai atsidavusi ir ištikima, jis tvirtino, kad jaučia man tą patį."

Žiniasklaidai aktorės vardu penktadienį pateiktame pareiškime sakoma, kad teismo procesas ją labai nuliūdino.

"Elizabeth visada aiškiai duodavo suprasti, kad ji ketina dalyvauti tėvystės nustatymo testuose, todėl yra labai sukrėsta, kai Stephenas mėgina šiuos asmeninius reikalus spręsti viešai", - sakoma jame.

Šeštadieniniuose žiniasklaidos pranešimuose teigiama, kad Aukščiausiasis teismas gali skirti DNR tyrimus siekiant nustatyti Damiano tėvystę, jei porai nepavyks draugiškai susitarti.

Kaip praneša žurnalistai, S.Bingas bylą ginti pavedė Britanijos advokatams.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją