„Tereikia tik panorėti ir viskas pildosi”, – šypsosi į TV ekraną po pusantrų metų pertraukos sugrįžtanti laidos „Supermamos!” vedėja. – Eidama motinystės atostogų svajojau kada nors vesti laidą apie šeimą, mamas, namus. Maniškiai, kaip ir aš, labai džiaugiasi šia laida ir naujuoju mano darbu. Tai man puikiausia gimtadienio dovana”.

Pasak B. Šaltytės-Belousovienės, susitvarkyti su nauja laida jai bus lengva, nes mamos „darbas” jai itin malonus, o visi su vaikais susiję rūpesčiai, buities kasdienybė jos nė kiek nevargina: „Manęs tikrai nepavadinsi nusivylusia namų šeimininke. Esu veikli ir net su mažyliu Oskaru mes sugebame nuveikti galybę darbų per dieną: apkeliauti parduotuves, pasipuošti, surinkti brolius ir seseris iš mokslų, paruošti valgį, papramogauti ir net patarti draugėms, ką daryti susirgus jų vaikams. Noriu, kad ši laida pakeistų požiūrį į motinystę – tai ne vargas, o Dievo dovana”.

Pasak laidos „Supermamos!” prodiuserio Vyginto Prebergo, ši laida bus skirta ne tik namuose su mažyliais likusioms, o ir aktyviai dirbančioms mamoms: „Laidą kurs pačios mamos: bendrame interneto forume kviesime jas išsakyti savo norus, diskutuoti aktualiausiomis temomis, klausime, kas joms šiuo metu svarbiausia. Laidoje netrūks patarimų ir apie grožį, moteriškumą, nes mama pirmiausia yra moteris ir jeigu ji laiminga, laimingi ir jos vaikai”.

Tiesa, laidoje įdomybių galės rasti ir tėčiai, o ateityje planuojama sukurti ir specialią laidos rubriką „Supertėčiai!”. Naujoji „Tango TV” laida vykdys ir paramos projektą, kuriame mamos galės padėti vienos kitoms išaugtais vaikų rūbeliais, pinigėliais šeimą ištikus nelaimei ir t.t. Atviras laidos forumas vyks interneto svetainėje Supermama.lt (www.supermama.lt).

Laida mamoms „Supermamos!” su supermama Birute Šaltyte-Belousoviene – sekmadieniais 10.50 val. per „Tango TV”!