Nors „Inculto“ visiškai nesijaudino dėl rezultato, tačiau varžybų pabaigoje Amberlife net susigėdo taip „aplošęs“ savo konkurentus. Toks varžybų rezultatas turėjo nuliūdinti Alano gerbėjus, kuris jau nebepateks į finalinį turą, nes po šio susitikimo Amberlife jau turi didesnį taškų skaičių nei jis.

Pirmoji kova. Ją pradeda „Inculto“. Jurgis, smarkokai apmažinęs savo veido plaukuotumą, atrodė šviežias ir linksmas. „Something about you“ - pirmoji „Inculto“ daina iš jų mėgstamiausių dainų repertuaro, mat netekę galimybės kovoti dėl finalo, vyrai nutarė nebesistengti įtikti publikai, o dainuoti tai, kas jiems patiems mieliausia. Amberlife savo programą pradeda su „In my life“ laimi169:259.

Antroji kova. „My lover is gone” toliau graudina jautrias žiūroves Amberlife, o štai „Inculto“ siūlo pakratyt užpakaliuką. Tačiau nors ir kaip energingai Jurgis dainavo, o Skaiva net ir parodė, kaip reikia pakratyt, pergalė vėl atiteko Amberlife 168:303.

Prieš trečiąją kovą abu atlikėjai itin santūriai ir diplomatiškai atsiliepė apie vienas kito muziką. „Welcome“ užtraukė Jurgis. Rodos, jo energijos negali sumažinti niekas - nei prastesni balsavimo rezultatai, nei, tai, kad dainą teko pakartoti. Atvirkščiai, „atpalaiduoti“ nuo būtinybės laimėti, „Inculto“ šėlioja dar smarkiau. Amberlife pasirinko daug ramesnę grupės „Reamonn“ dainą. 246:458 - dar vienas taškas Amberlife.

Ketvirtoji kova. Amberlife sužavi savo gerbėjas akustiniu „In your eyes“ variantu, o „Inculto“ toliau mėgaujasi laisve dainuoti tai, kas juos pačius labiausiai „veža“ - „White Stripes“ kūrinys „7 nation”.120:192 pralaimėję dar vieną kovą, „Inculto“ šoka džiaugsmo šokį.

Penktoji kova. „It must rock“ - štai taip savo pasirodymus NML šiemet baigia „Inculto“. Amberlife dainuoja „Day Or Night“, o į pasiūlymą jau pradėti galvoti apie laimėjimus finale, atsako drovia šypsena. 275:304 visai nedaug „Inculto” vyrams buvo likę iki pergalės, tačiau kovai „Va bank“ ruošiasi Amberlife.

Energingoji Donata iš „Kelio į žvaigždes“ šėlsta - „Pasaulį valdo merginos!”. Amberlife dainuoja savo pamėgtą Chris Isaak „Wicked game“. Nuolatiniai NML žiūrovai jau buvo įpratę stebėti, kaip „Kelio į žvaigždes“ dalyviai lengvai laimi prieš profesionalus, tačiau šį kartą, nebuvo panašu, kad scenarijus kartosis. Visos kovos metu apylygis rezultatas neleido atspėti, kas gi laimės. Galiausiai, tik suskaičiavus visus iki vieno balsus, paaiškėjo, kad Amberlife gavo vienu skambučiu daugiau nei Donata - 790:791 jis laimi ir kovą „Va bank”.

Kitą sekmadienį NML profesionalų kovose susitiks Irena Starošaitė ir „Delfinai“.