Neįprastas pufas

Toks pufas gali atstoti grindų pagalvėlę ar pakylą kojoms. Šis daug funkcijų turintis pufas nupintas iš bananų lapų, o apvalią formą jam suteikia metalinis karkasas.

Originalu ir paprasta

Šis krėslas turi pačią tinkamiausią poilsiui formą, todėl jame visada malonu atsipalaiduoti.

Krėslas šuniui

Tai ideali vieta šuniui: lovelė su kraštais, o joje – minkšta pagalvėlė… Galite būti tikri – jūsų šuo miegos ramiai.

Stelažas su pintinėmis

Kai daiktų yra daug, labai pravers toks stelažas. Pinti stalčiai lengvai išsitraukia ir, svarbiausia, yra talpūs.

Taurė, skleidžianti šviesą

Taurės formos pintas lempos gaubtas atrodo tikrai efektingai. Šis šviestuvas turi tvirtą medinę kojelę ir halogeninę lempą su šviesos reguliatoriumi.

Vieningas stilius

Pintus baldus galima pritaikyti visur. Pinta širma – dar vienas būdas papildyti buitį reikalingu daiktu bei sukurti vieningą stilių.

Pintas krepšys

Toks krepšys neabejotinai turi daug privalumų: jis ne tik lengvas, bet ir tvirtas, kadangi turi odines rankenėles. Beje, labai patogus, nes galima nešioti ir ant peties.

Gigantiška sofa

Ant lovos, kurios ilgis 2,6 m, patogiai gali įsitaisyti mažiausiai 4 žmonės. Na, o kad sėdėjimas neprailgtų, panaudokite pagalvėles.

Prabangi forma

Šis krėslas puikiai įrodo, kad rotangas yra nepaprastai lanksti medžiaga. Stipriau jį pakaitinus jis gerai linksta ir gali įgauti praktiškai bet kokią formą.

Praktiška komoda

Komoda ant ratukų su pintais stalčiais - labai patogi. Ji gali tarnauti jums virtuvėje, vonioje, o reikalui esant – netgi kabinete, kur laisvi stalčiai visuomet praverčia.

Puikus pasirinkimas

Pinti virtuvės baldai iš rotango – puikus pasirinkimas ir praktiškumo, ir kokybės atžvilgiu. Belieka pridurti, kad šis komplektas pagamintas Ispanijoje, griežtai laikantis tradicinių pynimo technologijų.

Originalu

Taip atrodo vienas iš pintų hamako variantų. Jaukus, tarsi vaikiškas lopšys ir savo išvaizda šiek tiek primenantis kosminį laivą.

Termosas

Žinoma, kava ir arbata išliks karšta termoso dėka, tačiau išvaizda gėrimo ceremonijai suteiks neabejotino žavesio.

Gerosios pintinės

Medžiaga, iš kurios supintos šios pintinės, auga Filipinuose – tai abaka. Iš jų filipiniečiai sukuria tikrus meno kūrinius.

Ryškus daiktas

Savo neįprastos formos dėka šis fotelis iš karto patraukia akį. Dėl savo kampuotų formų jis gal ir atrodo kietas, tačiau toks nėra – minkštumo suteikia plonas čiužinėlis.

Subtilios formos

Tikra ankstesniojo krėslo priešingybė – subtili, laki forma garantuoja malonumą ne tik akiai, bet ir kūnui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją