Šimtai žmonių susirinko prie "Empire" kino teatro Londono Lesterio aikštėje, kad nors akies krašteliu pamatytų H.Grantą ir kitus filmo "Istorija apie vieną berniuką" ("About a Boy") aktorius, atvykstančius į pasaulinę juostos premjerą.

Juodu kostiumu vilkintis ir gerokai patrumpinęs savo garbanas H.Grantas prieš premjerą pasivaikščiojo prie kino teatro, pasisveikino su gerbėjais, dalijo autografus. Tačiau jis žaismingai vengė atsakinėti į klausimus apie L.Herli ir jos 10 dienų kūdikį Demianą Čarlzą, sakydamas, kad jis nieko negali pasakyti.

"Istorija apie vieną berniuką" yra britų rašytojo Niko Hornbio (Nick Hornby) bestselerio adaptacija, pasakojanti apie nesubrendusį ir neatsakingą londonietį, kuris susidraugauja su mokinuku.

Premjeroje dalyvavo filme vaidinantys australų aktorė Toni Kolet ir 12-metis Nikolas Houltas. Pačios L.Herli, kuri nutraukusi 13 metų trukusį romaną su H.Grantu išlaikė artimus santykius su aktoriumi, prie kino teatro nesimatė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją