Karališkasis studentas geografijos paskaitas pradės lankyti nuo rugsėjo, baigęs pirmuosius studijų metus šiame ilgą istoriją turinčiame universitete. Šv.Jokūbo rūmų atstovas spaudai pranešimo patvirtinti negalėjo.

Sosto įpėdinio princo Charleso (Čarlzo) ir velionės princesės Dianos 19-metis sūnus, kaip žinoma, mėgsta nuotykius ir gamtą, jam nesvetimos aplinkosaugos problemos.

"The Sun" citavo anoniminį karališkųjų rūmų padėjėją, sakiusį, kad geografo išsilavinimas princui tiktų labiau, nei meno istorijos.

Prieš pradėdamas studijas universitete princas Williamas 10 savaičių praleido labdaros fondo "Raleigh International" surengtoje ugdymo ekspedicijoje atokiame Čilės regione, kur dirbo visuomenei naudingą darbą ir tyrinėjo gamtą.

Be to, princas Afrikoje gilinosi į aplinkosaugos problemas ir mėnesį dirbo ūkyje pietvakarių Anglijoje. Kiek anksčiau laikraščiai rašė, kad Williamas universitete nuobodžiauja ir jaučiasi vienišas, bet jo tėvas jam sakęs nepasiduoti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją