Ingredientai
halumio sūrio
200
g
česnako
2
skiltelės
IKI petražolių
1
saujelė
IKI kalendrų
1
saujelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus
50
ml
Porcijos: 2
Jei dar nebandėte, paragaukite kepto halumio sūrio. Labai skanus vienas, gardu ir su salotomis. Keptą halumio sūrį dėkite į lėkštę ir apšlakstykite žolelių aliejumi
Gaminimo eiga
* Halumio sūrį supjaustykite riekelėmis.
* Trintuvu sutrinkite česnaką, IKI žoleles, prieskonius ir aliejų.
* Halumio sūrį kepkite ant grilio po 2 min. iš abiejų pusių.
* Apkeptą halumio sūrį dėkite į lėkštę ir apšlakstykite žolelių aliejumi.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai