Porcijos: 4
Aštrūs troškinti kukurūzai gali būti valgomas kaip atskiras patiekalas, o gali būti patiekti kaip salotos ar garnyras. Aštrius troškintus kukurūzus puoškite smulkintais svogūnų laiškais.

Gaminimo eiga

* Į keptuvę sudėkite sviestą, smulkintą aitriąją papriką ir česnako skilteles.

* Išsilydžius sviestui supilkite vandenį, berkite druskos ir sudėkite riekelėmis pjaustytus kukurūzus. Troškinkite apie 15 min.

* Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.

* Kukurūzus sudėkite į lėkštę, apšlakstykite lydytu sviestu su aitriąja paprika ir papuoškite smulkintais svogūnų laiškais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai