2021-aisiais jis gavo „Oskarą“ už geriausią adaptuotą scenarijų filmui „Tėvas“, kuriame taip pat vaidino A. Hopkinsas. Naująją juostą „Sūnus“ jis vadina savo misijos tęsiniu, rašoma pranešime spaudai.

„Jaučiau, kad turiu papasakoti šią istoriją. Neslėpsiu, kai kurie epizodai yra mano paties gyvenimo dalis, mano patirtis ir mano išgyvenimai. Būdamas tėvu, aš irgi išjaučiau beviltiškumo jausmą. Pamenu, tuomet buvau labai vienišas, nes kalbėti apie džiaugsmus yra įprasta, o jei atsiranda problemos, tu jau tampi nevykėliu. „Sūnus“ yra dedikuotas tam jausmui ir gėdos atsikratymui. Norėjau pasidalinti emocijomis ir išgyti“, - sako du vaikus auginantis F. Zelleris.

Jam pritaria ir H. Jackmanas, kuris taip pat įsitikinęs, jog kalbos apie psichinę sveikatą – vis dar tabu.

„Visuomenė nori matyti tik stiprius, turinčius storą odą, žmones. Bet mes ne visi tokie. Tiesą pasakius, stipriųjų yra mažuma. Todėl kviečiu kiekvieną pamatyti filmą „Sūnus“, juk daugelis mes viduje kovojame didžiulius karus, kurių niekas nemato ir net nenori matyti“, - sako H. Jackmanas.

Dramoje „Sūnus“ praėjus porai metų po skyrybų, Peterio (akt. H. Jackmanas) gyvenimas pamažu susitvarko: su naująja drauge Bete (V. Kirby) vyras susilaukia kūdikio, darbe taip pat atsiranda naujų perspektyvų. Tačiau vieną dieną ant jo namų slenksčio pasirodo buvusi žmona (Laura Dern), sunerimusi dėl jų paauglio sūnaus Nikolo. Vaikinas jau kelis mėnesius nelanko mokyklos bei atrodo turintis ir daugiau problemų, apie kurias nutyli.

Pradėjęs aiškintis situaciją, Peteris išgirsta, kad Nikolas norėtų persikelti gyventi pas jį. Tėvas, žinoma, sutinka, tačiau taip paprastai problemos, deja, neišsisprendžia. Peteris trokšta apgaubti savo sūnų rūpesčiu ir meile, kurių niekuomet nesulaukė iš savo paties tėvo (aktorius A. Hopkinsas). Deja, tai nėra taip paprasta. Bandydamas rasti rūpimus atsakymus praeityje, Peteris užmiršta kreipti dėmesį į tai, kas šalia vyksta šiuo metu. Vyro gyvenimas pamažu ima byrėti į šipulius, o jis net nenutuokia, kaip tai sustabdyti.

Kaip baigsis ši istorija ir kaip ji pakeis ne tik herojų, bet ir žiūrovų gyvenimus, pamatysime jau nuo kovo 24 dienos filme „Sūnus“.

Filmo anonsas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją