Buvęs „Playboy“ modelis ir „Gelbėtojų“ žvaigždė paaiškino, kodėl miegamajame svarbu „rodyti dėmesį“ ir „mėgautis aistringų sekso seansų skoniais“.

53 metų Erika Eleniak savo tinklalaidės „Spiritual Alchemy with Erika“ („Dvasinė alchemija su Erika“) laidoje su meilės ir gyvenimo būdo ugdytoja Cami Elen nukėlė skraistę nuo savo pačios meilės gyvenimo, rašo dailystar.co.uk.

Erika Eleniak

Nors daugelis žmonių šią „Gelbėtojų“ aktorę laiko menkai apsirengusiu sekso simboliu, ji pažymėjo: „Kai reikia kalbėti apie seksą... tai vis dar yra kažkoks tabu“.

Kad seksas būtų kuo malonesnis, ji paragino žmones „skanauti miegamojo skonius“ ir
„mėgautis tuo momentu“.

Erika savo karjerą kine pradėjo anksti, kai būdama vos 13 metų nusifilmavo Steveno Spielbergo 1982 metų mokslinės fantastikos filme „Ateivis“ („E.T the-Extra Terrestrial“).

Tačiau šlovę Holivude jai atnešė 1989 – 1992 metų vaidmuo seriale „Gelbėtojai“, kur ji suvaidino Shauni McClain.

Pasirodžiusi šiame seriale, gražuolė iš Kalifornijos 1990 metų rugpjūtį tapo „Playboy“ numerio, skirto jūrinei tematikai, viršelio mergina.

Netrukus po „Gelbėtojų“ Erika kartu Stevenu Seagalu nusifilmavo 1992 metų veiksmo filme „Apsuptyje“ („Under Siege“).

Nors Erika vis dar vaidina, ji taip pat pasinėrė į sveikatingumo sritį, kai 2020 metais pradėjo kurti savo tinklalaidę „Spiritual Alchemy“.

Erika Eleniak

Vienoje laidoje ji aiškino, kaip pasiekti, kad seksas teiktų kuo didesnį malonumą.

Ji sakė: „Tai reiškia, kad turi nuoširdžiai tame dalyvauti. Tai reiškia... kad turite skirti dėmesio vienas kito patirčiai“.

„Ragaukite skonius ir [mėgaukitės] akimirka iki galo“.

Aktorė dalijosi mintimis, kad pasitikėjimas savimi suteikia laisvę jaustis seksualia ir yra raktas į seksualinę išraišką.

Ji pridūrė: „Kai skiriate laiko sau, pradedate gerai jaustis, pradedate pasitikėti savimi“.

„Kuo labiau tampame savimi, tuo labiau pasitikintys savimi jaučiamės. Taigi, jaučiamės seksualesni“.

„Tuomet galime sau leisti tas jausmingas akimirkas“.

Ir nors buvusi gražuolė su bikiniu atvirai kalbėjo apie savo seksualinį gyvenimą, ji nenorėjo būti vadinama sekso simboliu.

Per laidą „The Up and Adam Show“ ji prisipažino: „Aš niekada negalvojau apie save kaip „dirbančią „Playboy“ ar visam gyvenimui virtusią „žaidimų partnere“, nes aš esu visai kas kita“.

Aktorė taip pat atskleidė, kad maudymosi kostiumėlių laikai jai trukdė gauti rimtesnius vaidmenis.

Ji paaiškino: „Kai stengdavausi gauti darbą ir pretenduodavau į tuos sunkius, rimtus vaidmenis, būdavo tikrai sunku pasiekti, kad į mane, kaip „Gelbėtojų“ merginą ar merginą su maudymosi kostiumėliu, žiūrėtų rimtai“.

„Tai buvo kova daug, daug, daug metų“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)