Nutiko nelaimė - iliuzionistas per pasirodymą išsinarino petį, tačiau kai jam buvo suteikta pagalba ir petys grįžo į vietą, jis tęsė pasirodymą.

49-erių metų artisto patirtos traumos priežastis – nesėkmingas nusileidimas į putplasčio dėžių pripildytą duobę. Remiantis viešbučio administracijos laikraščiui „Las Vegas Review-Journal“ perduota informacija, nuo krentant patirto smūgio išniro dešinysis iliuzionisto petys.

Iš Niujorko kilęs atlikėjas pats pranešė susirinkusiems žmonėms, kad patyrė traumą, sakė portalo TMZ kalbinti liudininkai.

Įvykus nelaimei D. Blaine‘as ilgai negaišo – tuojau pat sukvietė į sceną padėjėjus ir liepė sugrąžinti petį į vietą, nesvarbu, kokia skausminga galėjo būti ta procedūra.

Tada iliuzionistas kreipėsi į publiką teiraudamasis, ar tarp žiūrovų nėra gydytojų. Keli iš salės atėję asmenys turėjo prižiūrėti po išnirimo suteikiamos pagalbos eigą.

D. Blaine‘as leido sau kiek atsigauti, kadangi sužalojimo sukeltas skausmas praėjo ne iškart, tačiau po pertraukos jis tęsė šou, taip padarydamas neišdildomą įspūdį savo talento gerbėjams.

Keletas žiūrovų patirtomis emocijomis pasidalijo „Instagram“: jie gyrė D. Blaine‘ą už puikų šou, pavykusį nepaisant patirtos traumos.

Apie nepalenkiamą D. Blaine‘o nusiteikimą tęsti pasirodymą žiniasklaidos atstovams kalbėjo ir iliuzionisto komandos nariai.

Remiantis „Las Vegas Review-Journal“ publikacija, D. Blaine‘as padidino demonstruojamų triukų rizikos lygį. Iliuzionistas ir pats prisipažino, kad per surengtą pasirodymą jis vos neprarado sąmonės, kai teko panirti į vandenį ir ilgam sulaikyti kvėpavimą.

Minėtina, kad per gruodžio 17 d. vykusį šou iliuzionistas susižalojo delną. Tai atsitiko tada, kai jis trinktelėjo per tris ant ledo ylos užmautus puodelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją