Metro.co.uk pranešama, kad Loreen, kuri išgarsėjo po to, kai 2012 m. laimėjo „Eurovizijos“ dainų konkursą, antrą kartą sugrįš atstovauti savo šaliai. Skelbiama, kad jos daina „Tattoo“ jau tapo hitu.

„Euphoria“ hitų kūrėja šeštadienio vakarą atsiėmė antrąjį „Melodifestivalen“ trofėjų, įveikusi tokius konkurentus kaip Norvegijos žvaigždės dvyniai Marcusas ir Martinusas bei ukrainiečių dainininkę Maria Sur.

Rezultatai didžiajame finale buvo nulemti susumavus žiuri ir žiūrovų balsus. Aštuonios tarptautinės žiuri, sudarytos iš muzikos profesionalų, įvertino savo favoritus ir skyrė jiems balus.

Loreen triumfavo tarptautinės žiuri balsavime su 92 taškais ir gavo daugiausiai, po 12 taškų iš septynių žiuri.

Loreen – „Tattoo“:

Dalindamiesi džiaugsmu internete, „Eurovizijos“ gerbėjai negailėjo atlikėjai sveikinimo žodžių ir gražių linkėjimų.

„Kaip „Eurovizijos“ gerbėjas nuo 2013 m., jaučiu garbę matydamas „Eurovizijos“ legendą dar kartą dalyvaujančią konkurse, nekantrauju išvysti, kaip ji vėl laimės konkursą“, – rašoma tviteryje.

Tiesa, Loreen pergale džiaugiasi ne visi. „Eurovizijos“ gerbėjų puslapiuose galima matyti ir pasipiktinusius žmonių komentarus.

„Tiesą pasakius, kokia prasmė, kad buvęs „Eurovizijos“ nugalėtojas ir vėl gali dalyvauti konkurse. Manau, kad tai nesąžininga kitų konkurso dalyvių atžvilgiu, nes Loreen dėl savo populiarumo nustelbs kitus. Loreen yra nuostabi dainininkė, nesupraskite manęs neteisingai, bet aš manau, kad „Eurovizija“ yra vieta, kur gimsta naujos žvaigždės ir atrandami nauji talentai“, – rašoma viename „Eurovizijos“ fanų puslapyje.

„Manau, kad švedai iš nevilties siunčia Loreen į „Euroviziją“. Atsiprašau, kad taip sakau, bet manau, kad tai yra desperacija, kai nepavyksta rasti pakankamai geros dainininkės“, – teigia komentatoriai.

Delfi primena, kad pirmą kartą „Melodifestivalen“ atlikėja pasirodė 4-ajame etape su nauja daina „Tattoo“. Tačiau viskas klostėsi ne taip, kaip buvo suplanuota, Loreen pasirodymas buvo grubiai nutrauktas vos jai pradėjus dainuoti, rašė Metro.co.uk.

Loreen pasirodymo metu įvykęs incidentas:

Praėjus kelioms pasirodymo sekundėms į sceną išbėgo vienas žiūrovas, laikydamas rankoje vėliavą jis atbėgo prie platformos, kurioje dainavo Loreen. Tai pastebėjusi apsauga greitai sureagavo ir jį išvarė.

Tuo metu, kai kameros užfiksavo į sceną įsiveržusį žmogų, jos iš karto buvo sustabdytos ir išjungtos, pasirodymas nutrūko. Buvo girdėti tik keli Loreen atodūsiai, tačiau, panašu, kad atlikėja nesutriko ir antrą kartą pasirodė be priekaištų, rašė Metro.co.uk.

Į šį incidentą sureagavo ir „Eurovizijos“ gerbėjai socialiniuose tinkluose.

„Kaip kažkas drįsta taip elgtis su Loreen. Uždarykite juos į kalėjimą. Taip negalima elgtis“, – socialiniuose tinkluose siautėjo Rylanas Clarkas.

Kiti „Eurovizijos“ gerbėjai apkaltino organizatorius bandymu „apgauti Loreen“.

„Blogiausia yra ne tai, ji laimės šį konkursą ar ne, tačiau šis įvykis visada turės įtakos kalbant apie jos pasirodymą. Loreen tikrai nusipelnė daug daugiau nei tai, nes pasirodymas yra neįtikėtinas“, – rašė kitas nuliūdęs gerbėjas.

Tačiau nepaisant tokio akibrokšto Loreen atrankoje vis tiek sugebėjo surinkti daugiausiai balsų ir iš karto pateko į „Melodifestivalen“ finalą.

Švedijos dainininkė Loreen, kurios pilnas vardas Lorine Zineb Noka Talhaoui, pirmą kartą išgarsėjo, kai dalyvavo „Eurovizijoje“ Azerbaidžane.

Jos daina „Euphoria“ buvo klausomiausia daugelyje Europos šalių, įskaitant Vokietiją ir Švediją. Ji taip pat yra sukūrusi ir tokius hitus kaip „My Heart Is Refusing Me“, „Crying Out Your Name“ ir „Statements“.

Metro.co.uk teigiama, kad naujausia daina „Tattoo“ atskleidžia įspūdingus jos vokalinius duomenis, atlikėja anksčiau pasakojo, kad šis kūrinys yra „šiek tiek paslaptingas ir tuo pat metu labai galingas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)