Su duona, kitomis daržovėmis, o gal paskaninti sriubą – trinti žirneliai su vasabiu tiks daugeliui patiekalų. Patogu, nes svarbu šaldymo kameroje turėti žirnelių ir vasabio pastos. Ir sutikite – paragauti trintus žirnelius su vasabiu traukia jau vien dėl spalvos.

Gaminimo eiga

1. Žirnelius pamerkite į verdantį vandenį ir palaikykite 1 min.

2. Keptuvėje išlydykite sviestą ir jame patroškinkite tarkuotą citrinos žievelę (1 min.).

3. Rankiniu trintuvu sutrinkite nuplikytus žirnelius kartu su lydytu sviestu, vasabio pasta ir prieskoniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai