Naujausioje M. Galkino instagramo paskyroje išpublikuotoje nuotraukoje jis stovi prie lentelės. Lentelėje rašoma, kad vandens telkinyje, prie kurio pozuoja komikas, gali būti krokodilų.

Tiesa, gerbėjų dėmesį patraukė ne lentelė, daugelis ėmė komentuoti nesitikėję pamatyti komiko nuotraukos be filtrų. Pastaruoju metu jis dažnai redaguoja savo nuotraukas, tad daugelis net pamiršo, kaip jis realybėje atrodo.

Nuotraukoje M. Galkinas vilki baltus marškinėlius ir džinsinius ilgus šortus, avi juodos ir baltos spalvų sportinius batelius. A. Pugačiovos vyras atrodo sulieknėjęs ir pajaunėjęs.

Po nuotrauka gerbėjai suskubo komentuoti: „Kas šis žmogus, stovintis prie lentelės?“, „Stipriai sulieknėjo...“, „Kas jis toks? Nuoširdžiai sakau – nepažinau“, „Galkinas išvykęs stipriai pasikeitė, Rusijoje prasčiau atrodė“, „Gyvenimas kitoje šalyje išėjo į naudą, sužydėjo mūsų Maksimas, nepažinsi!“

Primename, kad neseniai A. Pugačiova viešai prakalbo apie savo ligą. Rusijos žiniasklaida daug rašė apie tai, kad ji turi sveikatos problemų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)