Andrea Ivanova iš Bulgarijos Sofijos miesto savo transformaciją pradėjo 2018 metais, nes norėjo būti panaši į „Bratz“ lėlę. Užpildų leidosi į lūpas, žandikaulį ir smakrą. Neseniai jauna moteris gyrėsi, kad vien skruostikaulių užpildams išleido apie 1600 svarų.

Socialinės žiniasklaidos nuomonės formuotoja tikisi, kad jauni veido bruožai pateks į pasaulio rekordų knygą. Be to, ji tikina turinti ir didžiausias pasaulyje lūpas.

Baisiausia, kad mergina neketina sustoti ir lūpas pučiasi ir toliau. Sunerimę gerbėjai nuogąstauja, kad perlenkus lazdą jos paprasčiausiai plyš.


„Vis tiek noriu dar didesnių lūpų, ir toliau jas pūsiuosi, nes noriu dar didesnių. Mano galva, lūpos dar nepakankamai didelės. Kiekvieną mėnesį leidžiuosi daugiau užpildų, jau nebesuskaičiuoju, kiek pinigų išleidau“, – sako instagrame 26 tūkst. sekėjų turinti bulgarė.

Naujausiame įraše prie nuotraukos mergina rašo: „Naujos lūpos ir skruostai!!!“. Sekėjai situaciją vertina įvairiai: vieni klausia ar ji nebijo, kad lūpos plyš, arba tiesiog moters gaili ir sako, kad tokiems grožio specialistams vieta už grotų, siūlo kreiptis pagalbos į psichologą. Atsiranda ir tokių, kurie nuomonės formuotoją apiberia komplimentais.


Anksčiau buvusi filosofijos studentė yra sakiusi, kad net kelios klinikos atsisakė į jos lūpas leisti daugiau užpildų, nes tokios procedūros gali būti „pragaištingos“.

Ir nepaisant visų neigiamų komentarų 25 metų mergina savimi labai patenkinta: „Man nerūpi žmonių komentarai, turiu savo skonį ir įsivaizdavimą, kas yra gražu. Tuo ir vadovaujuosi. Visi žmonės skirtingi, o gyvenimo tikslas yra būti laiminga, kad ir ką kas besakytų“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)