Šią informaciją žvalgybos pareigūnai atskleidė Pietų Korėjos įstatymų leidėjams ir politikams bei teigė, kad Kim Jong Unas džiaugiasi, jog jo dukra yra „puiki“ jojikė, skelbia metro.co.uk.

Kol mergaitė mėgaujasi ištaigingu gyvenimu, daugelis eilinių Šiaurės Korėjos gyventojų vos prasimaitina.

Praėjusią savaitę Jungtinių Tautų (JT) ir Pietų Korėjos atstovai iškėlė prielaidą, kad Šiaurės Korėjoje esančių maisto atsargų „nebepakanka minimaliems žmogaus poreikiams patenkinti“.

Šiaurės Korėja nepateikia oficialių duomenų šiuo klausimu, tačiau Petersono tarptautinės ekonomikos institute dirbantis analitikas išanalizavo kitus duomenis, įskaitant palydovines nuotraukas.

Dar prieš prasidedant COVID-19 pandemijai, JT Maisto ir žemės ūkio organizacijos nuomone, Šiaurės Korėjos gyventojai gyveno pusbadžiu. Vakarai kaltę dėl tokios situacijos suvertė netinkamam Kim Jong Uno požiūriui į ekonomikos politiką. Koronaviruso pandemija ir dėl jos padidėjusi Šiaurės Korėjos izoliacija tik pablogino padėtį.

Manoma, kad Ju Ae turi 13-os metų amžiaus brolį ir jaunesnį broliuką ar sesutę (vaiko lytis nežinoma).

Sklando gandai, kad Pchenjanas planuoja Ja Ae padaryti Kim Jong Uno įpėdine – daugiausia dėl to, kad lapkričio mėnesį ji gana netikėtai pradėjo dalyvauti visuomenės gyvenime.

Kim Jong Unas šalį valdo jau 11 metų. Tiek jo senelis, tiek tėvas valdė iki mirties. Kai kurie žmonės mano, kad jo jaunesnioji sesuo, dalyvaujanti visuomenės gyvenime nuo 2014-ųjų, gali tapti jo įpėdine. Kiti teigia, kad šuo metu šalyje vyksta kova dėl valdžios tarp lyderio sesers ir pirmosios ponios Ri Sol Ju.

Kim Jong Unas neva tapo savo tėvo įpėdiniu būdamas vos aštuonerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją