Porcijos: 2
Bulvių gratinas labiausiai tiktų pietums, mat dėl sūrio ir grietinėlės vakarienei gali būti pernelyg kaloringas patiekalas. Iškepusį bulvių gratiną apibarstykite čiobrelio lapeliais.

Gaminimo eiga

1. Bulves virtuvine pjaustykle supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Dubenyje sumaišykite bulves kartu su tarkuoto sūrio sauja, druska, pipirais ir grietinėle.

3. Viską sudėkite į kepimo formą ir užbarstykite kietuoju sūriu bei čiobrelio lapeliais.

4. Kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 30–40 min.

5. Iškepusį bulvių gratiną apibarstykite čiobrelio lapeliais bei žiupsneliu šviežiai grūstų pipirų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai