Bilietai į gegužės mėnesį įvyksiančią „Euroviziją“, kuri bus rengiama arenoje „Liverpool Arena“, buvo išparduoti labai greitai. Antradienį, kovo 7-ąją, bilietų į didįjį finalą nebeliko per 30 minučių, o į pusfinalius – per 90 minučių, praneša metro.co.uk.

Bilietai į pusfinalius kainavo nuo 35 iki 325 eurų. Norintieji stebėti didįjį finalą paklojo šiek tiek daugiau – nuo 90 iki 425 eurų.

Tiesa, ne visus bilietus įsigijusius žmones domina dainų konkursas, nes internete jau pilna perpardavinėtojų skelbimų, kuriuose nurodytos įspūdingos sumos. Pavyzdžiui, vienas perpardavinėtojas už VIP bilietą į didįjį finalą prašo 11 300 eurų, kitas už paprastą stovimą bilietą nori beveik 4 tūkst. eurų.

Vienas iš renginio vedėjų Rylanas Clarkas socialiniuose tinkluose sukritikavo žmonių godumą.

„Žmonėms, kurie perpardavinėja bilietus į „Euroviziją“ už ABSURDIŠKAS kainas, kurie nėra gerbėjai, noriu pasakyti štai ką: esate š***niai“, – tviteryje parašė jis.

Jo nuomonei pritarė daugybė gerbėjų, liejančių apmaudą, kad nepavyko įsigyti bilieto.

„Kažkoks absurdas. Perpardavinėtojai jau siūlo įsigyti bilietų už kosmines kainas,“ – tviteryje pasiskundė vienas naudotojas.

„Paprastai tokių pinigų niekas nemoka. Žinoma, bilietų į „Euroviziją“ paklausa yra didžiulė, tačiau pernai platformoje „viagogo“ buvo galima rasti bilietų į dainų konkursą vos už 29 eurus, – nurodė „viagogo“ atstovai. – Raginame gerbėjus reguliariai lankytis mūsų tinklalapyje ir ieškoti pigesnių variantų.“

„Eurovizijos“ organizatorių pareiškime teigiama, kad buvo išjungta bilietų perdavimo funkcija, leidžianti pirkėjams perduoti bilietą kitam asmeniui, siekiant „sumažinti galimybę perpardavinėti bilietus užkeltomis kainomis“.

„Bilietą perparduoti norintys asmenys tai gali padaryti „Ticketmaster“ platformoje „Fan to Fan Resale“, tačiau tik už tokią pačią kainą, kokią sumokėjo, – rašoma ITV pareiškime. – Jeigu bus nustatyta perpardavimo taisyklių pažeidimų, bilietas gali būti paskelbtas negaliojančiu.“

Dar prieš prekybos bilietais pradžią kai kurie žmonės sakė, kad jie yra per brangūs, ypač atsižvelgiant į tebesitęsiančią pragyvenimo išlaidų krizę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją